Nujno obvestilo: sprememba programa Ljubljana MTB Vikenda

Zaradi slabe vremenske napovedi in deževja v prihodnjih dneh smo prisiljeni spremeniti program letošnjega festivala Ljubljana MTB Vikend. Enduro Golovec trails bo potekal v nedeljo, 15. septembra, vsi ostali sklopi festivala pa so prestavljeni na soboto, 28. septembra.

15. 9. – Enduro Golovec trails: skupaj 4 etape, vse etape in prijave bodo potekale na prizorišču Urban Ring / Golovec trails

28. 9. – Vsi sklopi, ki so načrtovani na prizorišču Bike Park Ljubljana (FMB Freestyle Contest, Bikehanic G-Shock Big Line Session, Scott Continental Pump Challenge, Mini Whip-Off, delavnice & vodeni izleti)

Točen program po urah bomo objavili v naslednjih dneh, za zdaj so torej najbolj pomembne prijave na Enduro Golovec trails (tam bo objavljen tudi popravljen razpis): https://prijavim.se/calendar/checkings/5362/enduro-golovec-trails-14–15-9-2024

Hvala za razumevanje! Razmere v naslednjih dneh ne bodo omogočale izvedbe vseh pripravljalnih del in s tem kvalitetno izvedbo vseh sklopov festivala. Na Golovcu pa nekaj dni po dežju ne bo težav z vožnjo, poti bodo super za furat!